top of page
DD32012A-9322-4977-B4EB-DC6AE38A14E3.jpe

NEW YEAR RITUAL
BY HEARTHEALING YOGI

Sluit 2020 mindful af en sta open voor 2021

Wauw wat een jaar! Wil jij de balans opmaken van 2020? De lessen die je mocht leren, de gebeurtenissen in je leven?

Wil je bewust stilstaan bij wat je in 2021 wil bereiken, manifesteren of ontvangen?

Doe dan mee met mijn ritual!

New Year Ritual: Ons verhaal
DA97C288-5DFC-49F0-8C69-464D55EA3E8A.jpe

HET OUDE AFSLUITEN,
HET NIEUWE BEGINNEN

Waar ga jij je aandacht op richten in 2021?

Ik ben DOL op rituelen :) Mijn favoriet is by far die van oud&nieuw. Elk jaar neem ik de tijd om te reflecteren op het oude jaar en ruimte creëren voor het nieuwe jaar. Het helpt me om los te laten en focus aan te brengen op de dingen die voor mij belangrijk zijn. 

Dit jaar lijkt het passender dan ooit! Want

Wat een jaar was 2020! In dit ritueel geef ik je een handvat om met reflectie en creatie bezig te zijn. Ik leg uit hoe ik loslaat, doelen stel en visualiseer.

Natuurlijk met Yoga, Meditatie en Schrijven!

New Year Ritual: Hoe het werkt

WAT JE GAAT DOEN IN DIT RITUEEL

Na je aanmelding krijg je toegang tot het speciale besloten Instagram account @newyearritual. Je hebt tot 15 januari toegang tot het account en de oefeningen. Zo doe je jouw ritueel op jouw eigen tempo.

Pine Spruce Branches 7

REFLECTEREN

De yoga gaat je helpen om je aandacht naar binnen te keren. Bewust te worden, te voelen wat er speelt en wat er aandacht nodig heeft.

veer 6

LOSLATEN

De schrijfopdrachten helpen je om je gedachten te ordenen, dankbaar te zijn voor afgelopen jaar, los te laten en concrete plannen te maken.

Pine Cone 5

CREËREN

Welke doelen heb je voor 2021? Waar wil je meer of minder energie naartoe brengen? De meditatie oefeningen geven je focus en helpen je onderbewuste de kant op te sturen die jij wil.

New Year Ritual: Pers
A4E45D3A-2856-40FC-BA15-496D68654D01.png

DIT ZIT BIJ JE RITUEEL

Voor €9,95!

  • Toegang tot het New Year Ritual Instagram account @newyearritual tot 15 januari 2021. 

  • 3 yoga+meditatie lessen van een uur die je zo vaak kunt terugkijken als je wil. 

  • 3 bijbehorende journal opdrachten die je helpen om je nieuw jaar ritueel te verdiepen.

  • Playlist om een fijne sfeer neer te zetten tijdens je ritueel.

New Year Ritual: Winkelbeleid

Ik vond het New Year Ritual geweldig, heb er heel erg van genoten! De lessen waren super fijn, mooie ademhalingsoefeningen en de journal oefeningen waren ook heel waardevol. Je hebt het met heel veel liefde en aandacht samengesteld. Dank je wel voor het mooie programma!

Seline

Dank je voor de fijne lessen. Leuk om ook eens in een andere yoga stijl lessen te doen. De combinatie met journalen is erg prettig. Dank voor al je inspiratie!

Annet

Zo fijn om samen het jaar af te sluiten en vooral voor uit te kijken <3

Judith

New Year Ritual: Recensies

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE VEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Zoveel als je wil. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil. Ik bied je handvatten om je New Year Ritual vorm te geven. Als je de yoga, meditatie en schrijfoefening doet ben je per dag ongeveer 1,5 uur bezig. Perfecte start of afsluiter van de dag! Een fijne stok achter de deur voor je moment voor jezelf. Of je doet ze allemaal achter elkaar op 1 dag als je er een fijn moment voor hebt.

IK HOUD NIET VAN SCHRIJVEN KAN IK DAN MEEDOEN?

Ik bied drie vormen aan in het New Year Ritual: yoga, meditatie en journalen. Omdat deze combinatie voor mij ijzersterk werkt. Mocht je een van de vormen niet prettig vinden, kun je natuurlijk ook mix & match doen ;-)

HEB IK SPECIALE SPULLEN NODIG?

We gaan niet aan de slag met zweverige hocus pocus :-) Maar juist heel gegrond. Je yoga mat, een dekentje, kaarsje en notitieboekje zijn voldoende.

VOOR WIE IS DEZE COURSE?

Voor iedereen die even bewust wil stilstaan bij afgelopen jaar, de balans op wil maken en de doelen voor volgend jaar. En geïnspireerd wil worden hoe je dat concreet kunt doen. Voor iedereen die wil opruimen en ruimte wil maken.

WAAROM IS DE PRIJS ZO LAAG??

Omdat ik hier zelf al jaren wild enthousiast over ben en zoveel mogelijk mensen wil inspireren! Reflecteren, dankbaar zijn, loslaten, visualiseren en doelen stellen is zo powerful. En een goede start van het nieuwe jaar. Dus geef het ritueel ook vooral kado :)

IK KAN NIET ZO GOED YOGA EN DIE FILMPJES VAN JOU ZIEN ER ZO MOEILIJK UIT!

December en de winter zijn natuurlijke momenten om naar binnen te keren. We gebruiken de yoga daarvoor en het zullen dus rustige yoga lessen zijn. Geschikt voor alle levels en bodies. P.S. Goed yoga bestaat in mijn woordenboek trouwens niet: it is the dedication that counts ;)

New Year Ritual: Veelgestelde vragen
bottom of page