top of page
High-3867_edited.jpg

Empower jezelf met mijn

1-1 Programma

Ready to feel high on life?

Het is tijd om je energie, plezier en voldoening te verdubbelen

 

Van weten dat je meer impact maakt als je voor jezelf zorgt, naar werkelijk DOEN!

Met mijn unieke methode help ik mijn klanten naar magnetische energie. Door bewuster keuzes te maken in tijd voor zichzelf, tijd voor werk en tijd voor anderen.

Je hebt zo’n fijne energie. Ik voelde me heel erg op m’n gemak en heel erg gehoord. Je hebt een heerlijke mix van zacht zijn, maar met een schop onder m’n kont ;)

Elsemiek - Marketing manager

Het was zo niet mijn ding om tijd voor mezelf te claimen, jij hebt me doen inzien dat het wel echt mega belangrijk is en het ook zo waard is. Mijn man ziet het verschil, dat ik echt met een glimlach naar beneden kom en dat motiveert hem ook om me er in te steunen.

Annemieke - Founder Impact Investment Platform

Let's go! In dit programma gaan we voor:

 

Jouw aanstekelijke energie en enthousiasme, feeling alive!

In je eigen energie staan, focus op jouw intentie leven

en je minder druk maken om de mening van anderen.

 

Headspace omdat je unapologetically keuzes maakt voor jezelf.

Je tijd bewust besteden, aandachtig aanwezig zijn in het moment, genietend van je kinderen of je werk. En minder uit verveling of gewoonte doen.

 

Om kunnen gaan met oncomfortabele gevoelens, die horen bij trouw zijn aan jezelf en uit je comfort zone gaan. Door op kleine schaal uit te proberen met de support en bewezen oefeningen van mij.

23_05 Janneke van der Wouw-8107-Edit 3.JPG

Janneke heeft me het belang van zelfliefde weer laten inzien. Haar woorden: 'zelfliefde is discipline' galmen regelmatig door mijn hoofd als ik weer de neiging heb om mezelf weg te cijferen in dienst van werk of gezin. Ik claim nu ook - met veel toejuiching van mijn directe omgeving - de tijd voor mezelf.  Ik voel me daardoor zoveel rustiger, zelfverzekerder en krachtiger.

Annemieke - Founder Impact Investment Platform

Ik voel me weer in balans! In Janneke's 1-1 traject kreeg ze mij weer op mijn pad waar ik even van was afgegleden. Zo dankbaar dat ik jou ben tegen gekomen! Door jou heb ik nog meer ingezien hoe fijn yoga is. Dat het echt als tool gebruikt kan worden om beter naar jezelf te luisteren en ben er echt bewust van geworden hoe belangrijk het het is om tijd voor jezelf te nemen om weer te kunnen geven.

Laura - Fotograaf en ondernemer

Ik vond het heel fijn om met jou te werken. Je bent zo positief en gewoon met beide voeten op de grond. Heel fijn hoe je alles behapbaar en toegankelijk maakt. En dat er ook nog ruimte is voor lol en lekker lachen! I love it!

Claire - Ondernemer

Volg je nieuwsgierigheid om alles uit je leven te halen

Verspil geen energie meer aan begrijpen van je patronen met je hoofd en graven in het verleden naar de 'waarom'.

Laten we de wijsheid van je lichaam gebruiken en stappen zetten naar die stralende versie van zelf, die je zo goed kent!

bottom of page