top of page
High-3867_edited.jpg

Empower jezelf met mijn

1-1 Heart Rise Programma

Ready to feel high on life?

Het is tijd om je  weer veerkrachtig en lekker in je vel te voelen! 

 

Je weet het allemaal precies. Wat je zou moeten doen om je beter te voelen. Je bent slim en analytisch genoeg. Dat je meer tijd voor jezelf moet nemen. Dat je hulp moet vragen als je te druk bent. Dat je niet moet luisteren naar je kritische stem. Dat je keuzes moet maken in plaats van iedereen tevreden willen houden. Dat je te weinig Nee zegt tegen dingen die je niet wil. 

En toch doe je het niet altijd. Dat komt omdat je het vanuit je logische brein beseft, maar het nog niet belichaamt. Laat mij je helpen om je verlangen naar rust en balans om te zetten naar het daadwerkelijk voelen ervan. 

Je hebt zo’n fijne energie. Ik voelde me heel erg op m’n gemak en heel erg gehoord. Je hebt een heerlijke mix van zacht zijn, maar met een schop onder m’n kont ;)

Elsemiek - Marketing manager

Het was zo niet mijn ding om tijd voor mezelf te claimen, jij hebt me doen inzien dat het wel echt mega belangrijk is en het ook zo waard is. Mijn man ziet het verschil, dat ik echt met een glimlach naar beneden kom en dat motiveert hem ook om me er in te steunen.

Annemieke - Founder Impact Investment Platform

Low-3986.jpg
1-1 Heart Rise Programma

Bij de vrouwen die ik help herken ik een onrustig en gejaagd gevoel. Ze hebben een verantwoordelijke baan of eigen bedrijf en een veeleisend gezinsleven. Ze zitten niet lekker in hun vel, hebben weinig energie en voelen zich een slaaf van hun to-do lijst. Het is nooit af! En geloof me.. I know!

 

Daardoor doe je maar weinig echt met aandacht en daar veroordeel je jezelf over. Die presentatie maak je snel af, terwijl je je kinderen achter de iPad zet. Je valt tegen je dochter uit omdat ze je haar tekening voor de vierde keer wil laten zien, terwijl je net reageert op de e-mail van een potentiële klant. Je voelt je gefrustreerd en neemt je voor om vanavond echt me-time te nemen, maar zit dan toch weer op de bank: scrollend, chocola etend en nieuwe-regenlaarsjes-bestellend. 

 

Je verlangt soms terug naar die versie van jezelf die vol ambitie en energie startte in haar eerste baan, zonder gezin en verplichtingen. Daar voel je je schuldig over, want sommigen zouden dromen van jouw leven. Je hebt het toch ontzettend goed?

 

Maar je voelt het niet.

Janneke heeft me het belang van zelfliefde weer laten inzien. Haar woorden: 'zelfliefde is discipline' galmen regelmatig door mijn hoofd als ik weer de neiging heb om mezelf weg te cijferen in dienst van werk of gezin. Ik claim nu ook - met veel toejuiching van mijn directe omgeving - de tijd voor mezelf. Zo begint mijn dagelijkse yoga-routine er goed in te slijten. Ik voel me daardoor zoveel rustiger, zelfverzekerder en krachtiger.

Annemieke - Founder Impact Investment Platform

Ik voel me weer in balans! In Janneke's 1-1 traject kreeg ze mij weer op mijn pad waar ik even van was afgegleden. Zo dankbaar dat ik jou ben tegen gekomen! Door jou heb ik nog meer ingezien hoe fijn yoga is. Dat het echt als tool gebruikt kan worden om beter naar jezelf te luisteren en ben er echt bewust van geworden hoe belangrijk het het is om tijd voor jezelf te nemen om weer te kunnen geven.

Laura - Fotograaf en ondernemer

Ik vond het heel fijn om met jou te werken. Je bent zo positief en gewoon met beide voeten op de grond. Heel fijn hoe je alles behapbaar en toegankelijk maakt. En dat er ook nog ruimte is voor lol en lekker lachen! I love it!

Claire - Ondernemer

Low-3974.jpg

Ik geloof dat voldoening en plezier twee van de belangrijkste energie gevers zijn. En dat door je hoofd en lichaam te verbinden, je veel krachtiger in het leven staat.

Daarom kijk ik naar jou: waar jij een teveel en te kort aan energie hebt in je lichaam. Dat uit zich in schuldgevoel, angst, frustratie of ongeduldig zijn. En die gevoelens zorgen weer dat je je niet gedraagt zoals je zou willen.

 

We pakken het in het Heart Rise Programma niet aan door te beredeneren, dat kun je al hartstikke goed ;) maar door adem en beweging te brengen naar die plekken in je lichaam die uit balans zijn.

 

Tip: Het traject is zakelijk aftrekbaar als coaching en komt bij dienstverband, mogelijk via je werkgever voor vergoeding in aanmerking. Ik denk met je mee om dit goed te organiseren.

Intens blij dat ik de stap genomen heb. Wat het mij geeft? Alles bij elkaar maakt het mij bewust van mezelf en wat ik wil, ben ik vergevingsgezinder, bewust(er) van 'verhalen' waar ik kies om wel of niet te acteren en in het algemeen veel meer in het moment wat een enorm verschil maakt. Mijn selfcare is zo ongelooflijk veel beter dan ooit. Uit mijn omgeving krijg ik terug dat ik zachter ben geworden, daadkrachtig in hoe we zaken aanpakken en overall dat het gewoon lekkerder loopt. Soepeler. 

Ik vind altijd dat goed luisteren echt een kunst is en dat veel mensen dat niet kunnen. Jij kan dat wel. Je bent een eerlijk, warm en liefdevol persoon die zich ook kwetsbaar durft op te stellen. Dit maakte dat onze gesprekken meteen de diepte ingingen. Verder ben je heel bemoedigend. Je (ver)oordeelt niet.

Low-3939.jpg

zo ZIET HET 1-1 programma MET MIJ ER UIT

Get ready om te leven zoals je WIL!

Drie maanden programma | €599

1. We maken telefonisch een kwartiertje kennis om te kijken of ik je kan helpen en of er een goeie klik is.

2. Als dat zo is, gaan we drie maanden samen aan de slag. Met mijn Heart Scan bepalen we waar we samen aan gaan werken, waar je verlangens liggen. 

3. In de 4 sessies via zoom of in de studio in Haarlem bespreken we concrete situaties waar je tegenaan loopt en leid ik je door persoonlijk op jou afgestemd lichaamswerk. Zoals yoga, ademhaling, meditatie, nidra.

4. Je gaat meeliften op mijn positieve energie en door de persoonlijke opdrachten die ik je geef en de contactmomenten tussendoor ga je de rust en balans daadwerkelijk belichamen.

 

5. Met de wekelijkse online groepsles heb je de hele periode een stok achter de deur om in beweging te blijven. 

Het Heart Rise Programma is perfect voor jou...

  • Als je telefoon uitpuilt van inspirerende Instagram quotes en je zelfhulp boeken en podcasts binge-d, maar ze niet weet te verankeren in je leven.

  • Als je niet zo nodig hoeft te graven in het verleden en je vooral je patronen en ervaring in het nu wil veranderen.

  • Als je onverklaarbare pijntjes en kwaaltjes hebt zoals hoofdpijn, onrustige buik en slecht slapen (vooral rond 3 uur wakker worden). 

  • Als je ratio overuren draait, maar je naar je eigen lichaam en intuïtie wil leren luisteren.

  • Als je goed voor jezelf wil zorgen, maar een stok achter de deur nodig hebt om dat te doen.

  • Als je terugverlangt naar die positieve energieke versie van jezelf.

  • Als je een hele lijst aan ochtend en avond routines, vitamines, edelstenen en gezonde gewoontes hebt, maar het stiekem meer items op je to-do lijst zijn geworden in plaats van dat je er energie van krijgt. 

Zo ziet het programma er uit

The power to change your body through yoga, creates confidence in your ability to change your life in ways you didn't think possible

Baron Baptiste

Kennismakingsgesprk
bottom of page