top of page
DSC02675.JPG

GA OP VAKANTIE BIJ JEZELF

En kies LIEFDE !

Neem je te weinig tijd voor jezelf? Te druk met werk, gezin en het huishouden? Ben je toe aan ontspanning of heb je geen aandacht voor innerlijke rust?


Ga dan dit weekend bij jezelf op mini vakantie! Geef jezelf aandacht, tijd en liefde. Ontdek hoe je met yoga, meditatie en oefeningen weer dichter bij jezelf kunt komen.

Zie het als zelf-onderhoud. Want als jij je kop niet vult met energie en liefde, kun je er ook niet zijn voor anderen. Had ik dat maar gedaan!

Op vakantie bij jezelf!: Welkom

WAT WE GAAN DOEN

Komend weekend (6-8 november) 'zien' we elkaar 5 keer, 30-45 minuten, via Instagram Live. Voor een yoga les, meditatie of yoga nidra. 's Ochtends en 's avonds. We starten vrijdag avond.

Rijd je op het live tijdstip naar het voetbalveld? Geen zorgen, ik plaats de video direct in het speciale besloten Insta Account. Dan volg je de les op je eigen moment.

Voor €24,95 doe je mee aan deze investering in jezelf. Wist je: een nieuw boek, afhaalmaaltijd of een yogales kosten gemiddeld €15,-.

Als je betaling binnen is voeg ik je toe aan de speciale Insta Account @hearthealingyogiweekend.

TIP: Zeg vooral tegen je partner en/of kinderen dat je een uur bezig bent, zodat je wat extra me-time hebt. Graag gedaan ;)


DSC02558.JPG
Op vakantie bij jezelf!: Hoe het werkt

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een specifieke vraag? Stel hem hier of DM me via Instagram @hearthealingyogi.

Bedankt voor de inzending!

Op vakantie bij jezelf!: Feedback formulier
bottom of page