top of page
21_11_Janneke Heart Healing Yogi__DSC6121_websize.jpg

NEW YEAR RITUAL

Creëer rust en balans in 2022 met een kraakheldere intentie

en doelen vanuit je hart!

Gold_Brand Highs - Heart Rise Yoga-3.png
New Year Ritual: Ons verhaal
Heart Rise Yoga achtergrond opties 1.png

Hoor jij jezelf dit ook zeggen?

"Het jaar is voorbij gevlogen.. de tijd lijkt wel door mijn handen geglipt. Ik heb het gevoel dat ik geleefd wordt. Dat ik altijd AAN sta. Ik wil dat volgend jaar anders doen!" 

Ik ken het lieverd.. ambitie en carrière, jonge kinderen en een rijk sociaal leven. Je wil er ook nog een beetje leuk bij lopen en je huis aan kant hebben. Al die ballen in de lucht zorgen ervoor dat je niet kunt focussen zoals je zou willen. Het maakt je onrustig, uit balans en soms ontevreden.

Maar wat nou als je de dingen doet die je WIL doen? Waar je ZIN in hebt? Op jouw voorwaarden? Ik geloof dat het begint met jezelf op de eerste plaats zetten. 

Bij bepalen wat je wil. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart en intuïtie. En dat concreet maken in doelen. Als een kompas. Zodat je elke keer weer keuzes kunt maken wanneer er ballen op je afgevuurd worden. Hoe past dit bij mijn intentie?

Daarom doe ik al meer dan 5 jaar mijn New Year Ritual. En ik deel hem dolgraag met jou!

21_11_Janneke Heart Healing Yogi__DSC6136.jpg

HET OUDE AFSLUITEN,
HET NIEUWE BEGINNEN

Waar ga jij je aandacht op richten in 2022?

Ik ben DOL op rituelen :) Mijn favoriet is by far die van oud & nieuw. Elk jaar neem ik de tijd om te reflecteren op het oude jaar en ruimte creëren voor het nieuwe jaar. Het helpt me om los te laten en focus aan te brengen op de dingen die voor mij belangrijk zijn. 

Niet door goede voornemens, die wéér een moetje op je to-do list zijn. Maar door kraakheldere intentie en bijpassende doelen te stellen. Vanuit de wijsheid van je hart, lichaam en intuitie. 

New Year Ritual: Hoe het werkt
Ontwerp zonder titel.png

WAT JE GAAT DOEN IN DIT RITUEEL

REFLECTEREN

LOSLATEN

CREËREN

De yoga gaat je helpen om je aandacht naar binnen te keren. Bewust te worden, te voelen wat er speelt en wat er aandacht nodig heeft.

De schrijfopdrachten helpen je om je gedachten te ordenen, dankbaar te zijn voor afgelopen jaar, los te laten en concrete plannen te maken.

Welke doelen heb je voor 2021? Waar wil je meer of minder energie naartoe brengen? De meditatie oefeningen geven je focus en helpen je onderbewuste de kant op te sturen die jij wil.

Na je aanmelding krijg je toegang tot het speciale besloten Instagram account @newyearritual. Je hebt tot 15 januari toegang tot het account en de oefeningen. Zo doe je jouw ritueel op jouw eigen tempo.

New Year Ritual: Pers

DIT ZIT BIJ JE RITUEEL

Voor € 47:

  • Toegang tot het besloten New Year Ritual Instagram account @newyearritual tot 1 februari 2021. 

  • 3 yoga+meditatie lessen van een uur. Je kunt ze zo vaak terugkijken en herhalen als je wil. 

  • Het speciale fysieke New Year Ritual Journal (t.w.v. €15,95) met opdrachten die aansluiten op de practices en je helpen om je ritueel te verdiepen.

  • Playlist om een fijne sfeer neer te zetten tijdens je ritueel.

Op vrijdagavond 11 februari organiseer ik een LIVE New Year Ritual workshop in een studio (regio Haarlem). Wil je die extra verdieping en interactie niet missen? Koop dan meteen je +Event ticket! 

21_11_Janneke Heart Healing Yogi__DSC6178.jpg
New Year Ritual: Winkelbeleid

Ik vond het New Year Ritual geweldig, heb er heel erg van genoten! De lessen waren super fijn, mooie ademhalingsoefeningen en de journal oefeningen waren ook heel waardevol. Je hebt het met heel veel liefde en aandacht samengesteld. Dank je wel voor het mooie programma!

Seline

Dank je voor de fijne lessen. Leuk om ook eens in een andere yoga stijl lessen te doen. De combinatie met journalen is erg prettig. Dank voor al je inspiratie!

Annet

Ik heb ervan genoten, ik kon niet ophouden met schrijven. Hierdoor zoveel nieuwe inzichten. Na het opschrijven van mijn gevoel zie ik in dat ik op de juiste weg ben en dat ik verder 'mag'  met wat goed is voor mij. Dank je wel lieve Janneke voor deze incentive!

Simone

Wat deelnemers van vorig jaar zeiden
New Year Ritual: Recensies
Ontwerp zonder titel (2).png
Ontwerp zonder titel (1).png

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE VEEL TIJD BEN IK KWIJT?

IK HOUD NIET VAN SCHRIJVEN KAN IK DAN MEEDOEN?

Zoveel als je wil. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil. Ik bied je handvatten om je New Year Ritual vorm te geven. Als je de yoga, meditatie en schrijfoefening doet ben je ongeveer 3x 1,5 uur bezig. Een fijne stok achter de deur voor je moment voor jezelf. Of je doet ze allemaal achter elkaar op 1 dag als je er een fijn moment voor hebt.

IK HEB NIET ZOVEEL YOGA ERVARING, KAN IK MEEDOEN?

Ik bied drie vormen aan in het New Year Ritual: yoga, meditatie en journalen. Omdat deze combinatie voor mij ijzersterk werkt. Ik nodig je uit om het uit te proberen, omdat het wetenschappelijk bewezen is dat journalen zorgt voor het vertragen en kunnen observeren van je gedachten. Instant bewustwording!

VOOR WIE IS DEZE COURSE?

Voor iedereen die even bewust wil stilstaan bij afgelopen jaar, de balans op wil maken en de doelen voor volgend jaar. En geïnspireerd wil worden hoe je dat concreet kunt doen. Voor iedereen die ruimte wil maken om bewuster en aandachtiger met haar tijd om wil gaan. 

December en de winter zijn natuurlijke momenten om naar binnen te keren. We gebruiken de yoga daarvoor en het zullen dus vrij rustige yoga lessen zijn. Geschikt voor alle levels en bodies.

P.S. Goed yoga bestaat in mijn woordenboek trouwens niet: it is the dedication that counts ;) 

New Year Ritual: Veelgestelde vragen

Laat je kinderen zien hoe belangrijk je jezelf vindt. Het geeft ze de toestemming om ook vrijuit en volop van zichzelf te houden

~ @hearthealingyogi

Gold_Brand Highs - Heart Rise Yoga-3.png
Sales formulier
bottom of page