top of page

New Year Ritual

Bakken vol plezier en balans in 2024 met een kraakheldere intentie en doelen vanuit je hart!

Woohoo! Laten we van 2024 bewust en met intentie jouw feestje maken! Sluit afgelopen jaar met aandacht af. Neem de lessen mee en laat de rest los. Maak ruimte. Creëer een kraakheldere intentie en focus, die je het hele jaar helpen keuzes te maken vanuit wat jij belangrijk vindt. Zodat je bewuster en aandachtiger in het moment kunt leven.

Je gaat vlammen, vol voldoening! Let's go!

SolidGoldStories-52.jpg
  • Je hebt bewust stilgestaan bij afgelopen jaar, welke lessen je wil meenemen en wat je los wil laten.

  • Je hebt inzichten gekregen over je hartsverlangens en waar je dus meer en minder energie in wil steken.

  • Je hebt een duidelijk thema met doelen voor komend jaar geformuleerd, vanuit wat je wil en waar je energie van krijgt.

  • Je hebt like minded vrouwen ontmoet die ook weten dat je vanuit een heldere intentie veel bewuster keuzes en impact maakt in je dagelijks leven.

  • En helemaal volgens mijn methode, ga je het met experimenten daadwerkelijk DOEN!

Wat krijg je in dit online ritueel?

SolidGoldStories-80.jpg
Low-3992_edited_edited.jpg

Meet Janneke:
 

Gezien bij:

 

“Als ondernemer, manager bij een grote corporate en alleenstaande moeder weet ik hoe belangrijk het is om af en toe even uit te checken om weer met jezelf in te checken!

 

Met mijn bedrijf Heart Rise begeleid ik gedreven vrouwen om zich High on Life te voelen. Ik ben je cheerleader en eerlijke spiegel.

 

Met een achtergrond in marketing psychologie, co-active coaching, agile werken en design thinking, zorg ik dat je niet alleen weet hoe belangrijk goed voor jezelf zorgen is, maar dat je het daadwerkelijk gaat doen. 

Mijn playful stijl en positieve energie houden de luchtigheid er lekker in: met twee benen op de grond!

SolidGoldStories-60.jpg
Wat deelnemers van vorige keren zeiden

Ik vond het New Year Ritual geweldig, heb er heel erg van genoten! De lessen waren super fijn, mooie ademhalingsoefeningen en de journal oefeningen waren ook heel waardevol. Je hebt het met heel veel liefde en aandacht samengesteld. Dank je wel voor het mooie programma!

Seline

 

 

“Ik heb geleerd dat het antwoord in jezelf zit en dit ook echt wel bovenkomt als je er tijd voor neemt.”

Annet

Ik heb ervan genoten, ik kon niet ophouden met schrijven. De inzichten die ik kreeg heeft voor mij echt voor verdieping gezorgd. Het heeft mij verder geholpen met mijn persoonlijke groei. Dit maakte het hele ritual compleet. Ik ben ook vaker gaan mediteren!

Simone

Echt wel bizar wat er in 4 maanden kan veranderen. En eigenlijk een jaar, hoe alles sinds het New Year Ritual in een stroomversnelling is gegaan. Ik ben zoveel meer zelfliefde aan het toevoegen in mijn leven

Charrissa

 

 

Ook zo dankbaar om alles van vorig jaar uit het New Year Ritual terug te lezen en te ervaren dat ik echt uit deze intentie heb geleefd, zoveel bliss!

Het was zo magisch echt, maar dat doe jij ook met je positieve energie. Dat is echt jouw kracht, iedereen ontspant daar in. Dus daar moet je meer van doen :)

Anker 1 - form

Praktische informatie

Datum: maandag 8 januari 2024

19.30 - 21.30 u

Prijs: € 29

Via Zoom

Ja! Ik doe mee met het New Year Ritual!

Tof dat je mee doet!

bottom of page