top of page
SolidGoldStories-6.jpg
SHAMBALA_transparant.png

Gezien bij

Hi! Ik ben Janneke

En ik ben vastberaden om zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen High on Life te krijgen, boordevol energie en voldoening!

Ik heb altijd een tomeloze ambitie gehad en was als meisje al nieuwsgierig naar hoe ik me kon ontwikkelen om te bereiken wat ik wilde.

 

Van kindersongfestival winnen, naar Cum Laude Master of Science tot marketing manager bij ABN AMRO. Altijd haarscherp waar ik naartoe wilde en een laserfocus om daar te komen. 

Maar als het doel bereikt was, kon ik er helemaal niet van genieten: de drive kwam vanuit de overtuiging dat ik pas gelukkig was, als ik het resultaat bereikte. En als ik mijn doel behaalde, was ik alweer bezig met het volgende balletoptreden of voorzitterschap. 

Yoga zorgde voor een totale shift

Na een ernstig auto ongeluk zei de arts: "jou kom ik niet meer tegen op een festival". Moet je mij hebben: no dance no life en tomeloze ambitie, dus ik greep alles aan om weer mobiliteit en minder pijn in mijn lichaam te krijgen. Iemand wees me in 2008 op yoga "dat is goed voor je rug" en na die eerste les in savasana wist ik het: dit gaat mijn leven veranderen!

Ik werd gegrepen door de helende werking van de practice: zowel voor mijn lichaam als mijn mind. De yoga filosofie leerde me dat drive prachtig is, maar de gehechtheid aan het resultaat er voor zorgt dat je ontevreden, gestresst en uitgeput raakt. Ik leerde bewust en aanwezig te zijn in het moment. Al snel startte ik mijn eerste Yoga Teacher Training en verhuisde ik naar Amerika om te trainen met de beste teachers van de wereld. 

JannekeretreatLR-38_edited.jpg

In mijn corporate leven (voelde me net in een aflevering van Jambers in die tijd) volgde ik de ene leiderschapstraining na het andere coaching programma. Daarin zag ik hoe we vooral zijn gefocust op targets, ratio, regels, verwachtingen van anderen. Ik realiseerde me hoe de eeuwenoude yoga filosofie dat kan balanceren met stil zijn, luisteren naar je hart, uit je hoofd en in je lichaam, voor jezelf zorgen, doen wat voor jou goed voelt.  

In balans...
HOE dan?

Bij de duizenden vrouwen die ik afgelopen 12 jaar in mijn retreats, courses en programma's heb gezien, merkte ik dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is om hun cognitieve vaardigheden te combineren met leven vanuit je waarden en je gevoel. 

En toen ik alleenstaande moeder werd kreeg ik steeds vaker de vraag: HOE komt het dat jij elke dag zo in balans lijkt te zijn? Met al die verschillende rollen en verantwoordelijkheden in je leven? 

 

Daarom heb ik mijn Heart Rise Methode ontwikkeld. Niet graven in het verleden, maar letterlijk bewegen naar waar je naartoe wil. Als zwaartepunt de eeuwenoude yoga traditie en filosofie, gecombineerd met de moderne gedragswetenschap, management theorie en productiviteits leer. Het is mijn signature om de abstracte yoga filosofie om te zetten naar concrete handvatten in je dagelijkse drukke leven.

SolidGoldStories-13.jpg

Mijn geheim?

Ik investeer iedere dag in mezelf.

Maak tijd voor mijn practice, of ik er zin in heb of niet. Het is mijn allergrootste prioriteit om energiek te zijn. Zo kan ik stralen in alle rollen in mijn leven.

SolidGoldStories-22.jpg

Klaar om je weer high on life te voelen? 

Vrouwen met simpele tools helpen naar een dikke smile op hun gezicht, is wat ik het allerliefste doe! Laten we kennismaken, pak ik er een amandel flat white bij. Want al in een kwartiertje kan ik je tips geven die je helpen naar meer voldoening en aandacht in alle rollen die je hebt.

Over mij: Ons verhaal

Volg me op Instagram

bottom of page