top of page
Low-3696.jpg

Heart Rise

Resilience retreat

Het is tijd om weer te stralen!

Anchor 1

Voel je dit voorjaar high on life! 

Zoom even uit. Geniet van rust. Zak in je lichaam. Laat je verwennen. Gun jezelf een moment van reflectie en stilstaan. Een verandering van omgeving en routine doet namelijk wonderen voor je energielevel en gemoedstoestand! 

 

Ga je met ons mee?

17-19 april | Domburg Zeeland

Voel je dat je energie een boost kan gebruiken? 

Herken je dit?
 
Je bent tevreden met hoe je leven loopt, dankbaar zelfs! Je hebt een verantwoordelijke job, of een bloeiend bedrijf. Je kunt genieten van je gezin en de leuke weekends en vakanties die jullie samen hebben.

En toch kun je soms overweldigd zijn door de dagelijkse drukte. Alle sociale verplichtingen. Of misschien voelt het wel als een sleur. 

Je weet hoe fijn het is om even ruimte voor jezelf te maken, hoeveel inspiratie en helderheid je dat geeft. Om terug te komen bij jezelf en te verbinden met wat jij belangrijk vindt. Niet bezig zijn met wat er allemaal geregeld en gepland moet worden, maar echt in het moment en je lichaam zijn.

DB62F4DE-4C1C-46F2-82BD-CC0112BD206B_1_105_c.jpeg

"Ik heb heel veel inspiratie meegenomen uit het retreat: ik heb de afgelopen week weer vaker en met meer overtuiging yoga gedaan, bewuster en gezonder gegeten, dagelijks gejournaled, en over het algemeen veel bewuster bezig geweest met alles, met name goed voor mezelf zorgen. Ik hoop dat ik het nog heel lang vast kan houden!"

Seline - Senior Advisor 

Stel je voor...

 • Het vakantie gevoel stroomt terwijl je Zeeland binnenrijdt! Je komt meteen tot rust als je over de weggetjes door de weilanden aankomt bij de prachtige villa.
   

 • Met je welkom-smoothie in de hand en een dikke glimlach op je gezicht breng je je tas naar je stijlvolle kamer. Die je deelt met een andere gelijkgestemde deelnemer of voor jezelf hebt geboekt.
   

 • In de woonkeuken wissel je ervaringen uit met andere deelnemers, snoep je alvast uit Marjolijns pan of plof je lekker op de bank met een boek.
   

 • De practices laten je energie stromen en geven je inzichten in je keuzes en prioriteiten, vanuit lichtheid, inspanning en ontspanning!
   

 • Je duikt de sauna en het zwembad in, wandelt naar het strand, geniet van de optionele massage en maakt echt weer contact met je lichaam.  

77F93A47-687C-44BB-B46B-B9411418E231.PNG

"Lieve Janneke, dit heeft het retreat voor mij gebracht: Naast rust heb ik mooie inzichten meegenomen. Ik ben me nog meer bewust dat ik keuzes heb en keuzes mag maken. En dat ik daarbij nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Ik merk zelfs ruim een week na het retreat, dat ik makkelijker dingen loslaat. Het gaat me makkelijker af om te focussen op alternatieven of het gewoonweg te accepteren."

Wendy - Manager Operations

Praktisch

 • Je hoeft absoluut geen yoga pro te zijn (whatever that is ;-). Ik stem de practices af op het niveau van de groep en bied voldoende ruimte voor persoonlijke tips en assists.

 • De verse verrassende maaltijden zijn plantaardig en je kunt andere dieetwensen doorgeven.

 • Er is in de villa een sauna en zwembad waar je gebruik van kunt maken. Je kunt een massage bijboeken, feest!

 • Het retreat start maandag 17 april om 13.00u, woensdag nemen we rond 14.00u afscheid.

 • De groep is maximaal 12 deelnemers groot.

 • Er zijn yoga matten etc. aanwezig.

 • Dit is het enige retreat wat ik dit jaar organiseer buiten mijn groepsprogramma.

 • Wil je even wat met me overleggen? Mail me! 

JannekeretreatLR-42.jpg

"Ik ben meer in balans, zelfs de kindjes merken dat ik weer meer opgeladen ben om te geven. Bewust geworden dat ik echt die 'me-time' nodig heb om weer te kunnen geven. En dat ik niet moet vergeten dat ik niet alleen maar moeder ben, maar ook vrouw van en gewoon 'Laura'."

Laura - Ondernemer

Arrangementen

Gedeelde 2 persoonskamer € 645 p.p. 

(Nog 1 plekje) 

Privé kamer met eigen badkamer 

(UITVERKOCHT) 

Prijzen zijn per persoon. Inclusief:​

 • 2 overnachtingen in de villa.

 • 2x diner, 2x fruitontbijt, 2x brunch, koffie/water/thee. 

 • En natuurlijk alle practices zoals vinyasa flow, yoga nidra, restorative yoga, meditatie, ademwerk, strandwandeling en een cacao ceremonie ♡
   

Nieuw! UPGRADE - kom je helemaal zen uit een retreat, maar heb je moeite om dat gevoel langer vast te houden? Je kunt het retreat nu ook upgraden met 2 coachingsessies (online of in Haarlem) van mij. 1 tijdens en 1 na het retreat. Daarmee verankeren we je inzichten uit het retreat op een manier die bij jouw dagelijks leven past. Er is nog maar 1 plek beschikbaar voor de pilot prijs van € 222.

Je ontvangt een factuur na aanmelding via onderstaand formulier. Gespreid betalen is mogelijk. 

De voorwaarden van het arrangement vind je hier

Het retreat vindt plaats in Domburg, Zeeland.

0638FA62-8919-4AB6-B62E-5C65DDB31941.JPG
Meet Janneke
17966931055472721_edited_edited.jpg
SHAMBALA_transparant.png

Gezien bij

Als ondernemer, manager bij een grote corporate en alleenstaande moeder weet ik hoe belangrijk het is om af en toe even uit te checken om weer met jezelf in te checken!

Met mijn bedrijf begeleid ik ambitieuze vrouwen om zich High on Life te voelen. Ik ben je cheerleader en eerlijke spiegel. 

De diverse practices in het weekend zijn gebaseerd op mijn Heart Rise Methode. Daarin werk je aan een energieke body-, heart- en mindset. Ik sta bekend om mijn speelse, down-to-earth benadering van de yoga leer met veel persoonlijke aanwijzingen en lol!

Volg me @heartriseyoga op Instagram.

JA, ik ga mee! 

Te gek dat je mee wil! Je ontvangt een e-mail met meer informatie

Formulier
unnamed.jpeg
bottom of page