top of page

Word de meest stralende vrouw van de camping en festivals deze zomer 🌞

Een zomer waarin je high on life voelen niet afhankelijk is van buienradar, een insta-waardig vakantieadres of een goedgehumeurde puber? 

Ontwikkel je skill 'in het moment zijn'. Zodat je met onverdeelde aandacht aanwezig kunt zijn ❤️‍🔥

Je bent zo welkom in Summer Glow Up! Mijn meest laagdrempelige en lichtste live programma op basis van mijn bewezen Magnetic Methode, waarmee je deze zomer helemaal in het NU bent.

Dit zijn de drie dingen die jou de meest stralende vrouw van de camping, kantoor en festivals maken:

 

  1. Gefocust Genieten - Ervaar hoe je jezelf kunt verankeren te midden van de drukte van het dagelijks leven en je focus kunt brengen naar wat echt belangrijk is. Goodbye afleiding en dwingende to-do lijsten. Zodat je de zomer kunt gebruiken als een springplank naar succes ☄️
     

  2. Betreed de magie van het moment - Voel dat je leeft! Wees zó aanwezig in alles wat je doet met onverdeelde aandacht, dat het een feestje is om bij jou in de buurt te zijn.
     

  3. Feeling like a badass - Doe waar je zin in hebt: kiezen vanuit willen in plaats vanuit moeten. Voel je vrij om je stralende zelf te zijn en weet hoe haar energie voelt. Wees zo krachtig, dat je de oncomfortabele (schuld)gevoelens die dat soms met zich meebrengt met grace kunt dragen. 
     

Wil je dit niet alleen begrijpen met je hoofd, maar echt gaan DOEN en ervaren?
 

Dan is Summer Glow Up de plek waarin je speelt met controle loslaten, spontaan zijn, terwijl je on top of things bent.
 

Geschikt voor vrouwen die weten dat de beste zomer begint bij zichzelf. En nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt als ze die energie gaan ownen! 

23_05 Janneke van der Wouw-9252.jpg

Hi, mijn naam is Janneke!


Als persoonlijk leiderschapscoach en mentor help ik inmiddels al meer dan 200 vrouwen naar x2 in energie en impact met mijn unieke Magnetic Methode. Door mijn ervaring van ruim 15 jaar in het corporate- en bedrijfsleven en 12 jaar yoga en mindfulness trainer, is mijn signature werkwijze ontstaan. Ik geef je de tools waarmee we niet alleen de mind inzetten, maar ook de wijsheid van het lichaam. Op een speelse, praktische manier zodat je het kunt verankeren in je dagelijks leven. Let's go!

external-file_edited.jpg

Dit is wat je krijgt:

 

✅ Stralende Self Activation: Hoe je in jezelf die vrouw activeert die weet wat ze wil, zonder star te worden naar haar omgeving.
 

✅ Mijn Lean In, to Let Go-methode om om te gaan met oncomfortabele gevoelens. Leren kiezen voor fun boven de moetjes.
 

✅ Fun Fling Challenges om je uit te dagen om spontaan te zijn en je ervaringen opleveren waar je intens van geniet. 
 

✅ Reflectie vragen die je helderheid en focus geven voor de richting waar je naartoe wil.  
 

✅ Bullshit Breaker - hoe je het verschil opmerkt tussen gedachten die je en gedachten die helpend zijn naar je stralende zelf.
 

✅ Magnetic Energy toolbox, die je op elk moment kunt gebruiken om terug in je stralende energie te stappen.
 

✅ Live online Masterclasses over de drie hoofdthema’s Gefocust Genieten, Straal 'no matter what', Magie van het Moment. Inclusief ruimte voor persoonlijke vragen en coaching van mij om je AAN te zetten 🔥
 

✅ Groep van fantastische likeminded vrouwen als inspiratie en sparringspartners 👯‍♀️
 

LIVE Celebration on the Beach! Voetjes in het zand, samen vieren van de stralendste zomer ooit en al onze successen!

Unieke BONUS voor de eerste aanmeldingen: deze zijn allemaal geclaimd 🥳

FAQ:


1. Is dit ook geschikt voor mij als ik High on Life of Magnetic Me al heb gedaan?
JA het is compleet nieuwe content en ik geef je voorbeelden van mijn eigen meest succesvolle tools en challenges die ik niet eerder heb gedeeld.

 

2. Hoeveel tijd kost het?
Dit is geen Theoretisch Leer-, maar een DOE programma. Waar je juist in je dagelijks leven gaat uitproberen en spelen met andere energie🤗
- De maandelijkse live online Masterclass duurt 1-1,5 uur afhankelijk van de hoeveelheid vragen. Data: 10 juni, 10 juli, 7 augustus en je ontvangt alle replays die je de hele zomer kunt terugkijken. Je mist dus niks als je na 10 juni instapt.
- Wekelijks krijg je een inspirerende reflectie opdracht, activerende challenge of bewustwordings oefening van mij waar je ongeveer een uur per week mee bezig bent.
- Zondag 8 september is de fantastische Beach Celebration live, voetjes in het zand, vieren van onze successen en connecten met elkaar 💃😍💃

 

3. Voor wie is het geschikt?
Voor vrouwen die weten dat de beste zomer begint bij zichzelf. En nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt als ze die energie gaan ownen 👀❤️‍🔥 (spoiler, it's the best feeling in the world haha!)

bottom of page