top of page
23_05 Janneke van der Wouw-9276.jpg

Leer hoe je je in elk aspect van je leven voelt, alsof je net van je yogamat af stapt!

โ€‹

Kijk wat er kan gebeuren als je meer in het nu gaat zijn. Met totale focus op waar je op dat moment mee bezig bent.

โ€‹

Dit gaat er voor zorgen dat 

-

-

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

IMG_3769.jpg
IMG_3764.jpg
IMG_2330.jpg
IMG_3763.jpg
23_05 Janneke van der Wouw-8031.jpg

Wil je diezelfde rust en positieve flow,
zonder elke dag een uur op je mat te staan?

In High on Life leer je hoe het komt dat je je na een yogasessie zo geland, licht en stevig voelt. Welke elementen daarin voor jou specifiek goed werken. Hoe je dat gedoseerd en in kleinere bites kunt toepassen en verankeren in jouw dagelijks leven. 

Vanuit rust in plaats van haasten en alle taken door elkaar heen.

Vanuit compassie in plaats van vergelijken en tekort schieten.

Vanuit wat je nodig hebt in plaats van controle en pleasen.
Leven in het nu in plaats van in je volgeplande agenda. 

IMG_3777.jpg
IMG_3778 2.jpg
IMG_3779.jpg
IMG_3781.jpg
IMG_3776.jpg
IMG_3774.jpg

De High on Life formule

Je bent als professional ontzettend goed in het begrijpen en doorgronden van materie. Ik geloof dat door alleen 'te weten' je niet de gevoels- en gedragsverandering gaat ervaren naar je stralende zelf. Daarom gaan we ontzettend veel doen, oefenen en ervaren. Juist met je lichaam en je hart!

1

FOUNDATION

Hoe komt het nou dat je je zo goed voelt na een yoga sessie? Doe kennis op over:

  • De energie punten in je lichaam en hoe die verband houden met emoties als schuldgevoel, tevredenheid, angst en plezier.

  • De stress cycle en je zenuwstelsel.

  • Het samenspel van adem en beweging. 

  • De soorten yoga houdingen en hun achterliggende intentie en benefits.

  • Hoe je bewustzijn werkt, vanuit je ego v.s. je stralende zelf.

  • De filosofie van de yogaleer en hoe die helpt bij aanwezig leven en keuzes maken vanuit compassie. 

  • Het observeren van gedachten en emoties in plaats van er op te reageren of overspoeld te raken.

2

CLARITY

Wordt je bewuster van jouw overtuigingen en patronen en leer dichter bij jezelf te blijven.

โ€‹

Leer je gedachten en gedrag 'catchen' in het moment. Keuzes maken voor wat je wil in plaats van wat je moet.

โ€‹

Leer fysieke en mentale signalen herkennen. Wat helpt je bijvoorbeeld als je gespannen bent, niet goed kunt slapen, snel uit je slof schiet of weinig focus hebt in je werk? Je leert technieken uit de traditionele yoga en moderne mindfulness om in die situaties jezelf te geven wat je nodig hebt.

3

INTEGRATE

Hoe zorg je dat je een toolbox hebt die werkt voor jou en past bij jouw agenda? Zodat je er met plezier uit kunt putten, in plaats van een riedeltje op je to-do list wat je afdraait.

โ€‹

We gaan heel veel oefenen en doen, zodat je de krenten uit de pap kunt pakken die werken voor jou. Denk aan yoga practices, meditatie technieken, ademhalingsoefeningen, mindfulness opdrachten en journaling methodes

โ€‹

Ga van 'baat het niet dan schaadt het niet', naar bewuste keuzes die werken voor JOU. 

23_05 Janneke van der Wouw-9367.jpg
Herken jij dit?

Je bent dol op je drukke en hectische leven, maar kunt daar tegelijkertijd af en toe best van overwhelmed raken.

 

Je haalt voldoening uit je werk en toen je kinderen kreeg wilde je dat niet ten koste van je carrière laten gaan, waardoor je je soms tekort voelt schieten in beide rollen.

 

Je hebt interesse in de mindful zienswijze, maar vindt het al gauw zweverig. Je hebt geen tijd om wekenlang in een grot te zitten mediteren om je weer ontspannen te voelen.

 

Je zit veel in je hoofd, staat continue AAN en weet hoe fijn het is om meer in je lichaam te zitten. 

 

Je bent altijd benieuwd naar nieuwe inspiratie om je goed te voelen: ochtend routines, supplementen, koud douchen, manifesteren... maar krijgt het niet geïntegreerd in je dagelijks leven, waardoor je het gevoel krijgt dat je faalt.

โ€‹

Herken je 1 of meerdere punten? Dan is High on Life geschikt voor jou!

"Intens blij dat ik de stap genomen heb. Wat het mij geeft? Alles bij elkaar maakt het mij bewust van mezelf en wat ik wil, ben ik vergevingsgezinder, bewust(er) van 'verhalen' waar ik kies om wel of niet te acteren en in het algemeen veel meer in het moment wat een enorm verschil maakt. Mijn selfcare is zo ongelooflijk veel beter dan ooit. Uit mijn omgeving krijg ik terug dat ik zachter ben geworden, daadkrachtig in hoe we zaken aanpakken en overall dat het gewoon lekkerder loopt. Soepeler."

Anouchka - Director

Ontdek de kunst van het luisteren naar je lichaam en je verlangens.  Daar actie op ondernemen zodat je straalt en effectief bent in al je rollen en verantwoordelijkheden 

IMG_2561.jpg
IMG_2562.jpg
IMG_2563.jpg
IMG_2564.jpg

Wat je krijgt:

4 maanden programma bomvol heerlijke yoga en praktische tools. Achtergronden, theorie, en filosofie van de yogaleer en mindfulness die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

SolidGoldStories-53.jpg

Groep inspirerende gelijkgestemde vrouwen om ervaringen te delen en inspiratie op te doen. 

High on Life werkboek met achtergrond informatie en oefeningen. 

_edited.jpg

Toegang tot mijn Collections, boordevol yoga en meditatie practices.

LOGO BOARD Janneke van der Wouw-06.png

€ 799

Omdat je een druk leven hebt, heb ik de cursus ontworpen met online bijeenkomsten en studio dagen. Elke twee weken zien we elkaar en tussendoor krijg je opdrachten en oefeningen om continue in beweging te blijven. 

โ€‹

De online sessies zijn op woensdagavonden.

De Day Retreats op 10 september, 8 oktober, 19 november.

De closing middag op 17 decemberโ€‹ in Haarlem. 

โ€‹

Ik werk met kleinschalige courses: tussen de 10 en 16 personen.

โ€‹

โ€‹

โ€‹"Jouw enthousiasme over en liefde voor yoga werken aanstekelijk. Jij bent voor mij echt een expert op dit gebied - je brengt alle kennis met veel passie over. Dan blijft het bij mij hangen en raak ik ook enthousiast.

Wat ik daarnaast fijn vind aan jou als trainer is dat je nooit het dagelijks leven uit het oog verliest. Je schiet niet door in je expertise zeg maar ;) Dat is zo fijn en waardevol! Daarmee is alles wat ik van jou heb geleerd ook toe te passen na deze verdieping.

Christine - ondernemer

Dit is wat je krijgt:

  • .....

23_05 Janneke van der Wouw-9145.jpg

Mijn geheim?

Als teacher, manager in de corporate wereld, ondernemer en alleenstaande moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om in balans te blijven.

 

Bij de duizenden vrouwen die ik afgelopen 12 jaar in mijn retreats, courses en programma's heb gezien, merkte ik dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is om hun cognitieve vaardigheden te combineren met leven vanuit je waarden en je gevoel. โ€‹

 

Daarom heb ik mijn Heart Rise Methode ontwikkeld. Niet graven in het verleden, maar letterlijk bewegen naar waar je naartoe wil. Als zwaartepunt de eeuwenoude yoga traditie en filosofie, gecombineerd met de moderne gedragswetenschap, management theorie en productiviteits leer. Het is mijn signature om de abstracte yoga filosofie om te zetten naar concrete handvatten in je dagelijkse drukke leven.

โ€‹

Met een ernstig auto ongeluk, scheiding en burnout kan ik zeggen dat ik de lows ook gezien heb. Ik ben er alleen niet zo bang meer voor, omdat ik mijn lichaam en mind inmiddels zo goed ken en ik de tools heb om in te springen en bij te sturen naar de versie die ik wil zijn. Dat wens ik jou ook!

โ€‹

Volg me op Insta @heartriseyoga om me beter te leren kennen.

โ€‹

23_05 Janneke van der Wouw-8332.jpg

Net zo enthousiast als ik? Meld je dan nu aan!


Je kunt je plekje claimen door me te mailen via onderstaande knop. Je bent ontzettend welkom! Als je een vraag hebt of wil overleggen of de cursus wat voor je is: mail me ook even, ik kijk graag met je mee!
Meld je aan!

Hoe is het programma praktisch opgebouwd? Omdat je in de zomer geen 1000 video's wil kijken terwijl je aperolletje en je hangmat lonken, hebben we maandelijks een live online Masterclass op woensdagavond. Je krijgt een replay om hem terug te kijken als je niet kunt. Elke week krijg je superleuke opdrachten, reflectievragen en challenges om continue in beweging te blijven.ย  Op de live Celebration Party op het einde van de zomer dansen we samen met de voetjes in het zand!

Zo ziet het programma er uit
Kennismakingsgesprk
bottom of page